Bedemand i Ny Hammersholt

bedemand i ny hammersholt begravelse bisaettelse elholm

Din bedemand i Ny Hammersholt: Elholm Begravelse

Når der er sket et dødsfald i eller omkring Ny Hammersholt, kan Elholm Begravelse hjælpe med langt de fleste opgaver i forbindelse med planlægningen af en begravelse eller bisættelse.

Derudover kan vi rådgive og vejlede omkring de ting, du som pårørende selv skal huske at ordne.

Ønsker du vores hjælp til at indhente evt. bortkomne attester, afhente dødsattesten og anmelde dødsfaldet til præsten eller kordegnen i afdødes sogn, er vi naturligvis også behjælpelige med det.

Herudover gør vi vores ypperste for at arrangere en personlig højtidelighed baseret på dine eller afdødes ønsker.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.