Bedemand i Brådebæk

Bedemand i Brådebæk

Velkommen hos Elholm Begravelse i Brådebæk

Ønsker du en lokalkendt bedemand med rødder i Brådebæk og omegns lokalsamfund? Hos Elholm Begravelse kan vi hjælpe med at arrangere en bisættelse eller begravelse lige efter dine ønsker – uanset hvilken trosretning afdøde tilhørte.

Vi vægter kvalitet og værdighed højt, og det ligger os meget på sinde, at den sidste afsked bliver personlig og mindeværdig.

Besøg os i vores forretninger i Hellerup, Virum eller Allerød, eller kontakt os – vi tager telefonen hele døgnet.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.