Bedemand i Emdrup

bedemand i emdrup begravelse bisaettelse elholm

Emdrup - Brug kvalitetsbevidste Elholm Begravelse som din lokale bedemand i og omkring Emdrup.

Hvis du vægter en kvalitetsbevidst bedemand med indgående lokalkendskab til Emdrup og omegn, er Elholm Begravelse det rette valg.

Vi indleder altid et samarbejde med en samtale, hvor vi drøfter dine tanker om og ønsker til begravelsen eller bisættelsen.

Den kan finde sted hos dig, på hospitalet eller et helt tredje sted – eller i en af vores forretninger i Allerød, Virum eller Hellerup.

Vi kan tage os af størstedelen af de praktiske opgaver, der opstår i forbindelse med et dødsfald, og vi gør det naturligvis så værdigt som muligt.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.