Vores afdelinger

Begravelse og bedemand i Søllerød

Begravelse og bedemand i Søllerød

Vi kan varetage mange af de praktiske opgaver for dig

Vi vil gerne hjælpe dig/jer med at afholde en smuk og ærefuld begravelse i Søllerød. Dødsfald rammer altid hårdt, og man er efterfølgende meget påvirket. Man er i tiden efter ofte meget sårbar og uden overskud, og i så fald har man behov for al den hjælp, som man kan få. Vi sørger altid for at give kunden den hjælp, som denne nu ønsker og har behov for, og vi gør alt, hvad vi kan, for at begravelsen bliver præcis, som pårørende ønsker det. Kerneværdier hos os er omsorg, tillid og empati, og vi giver derfor kunden den tid og støtte, som han/hun har behov.

Hvis I beslutter jer for at tage imod vores hjælp, starter vi forløbet med en rolig og fortrolig samtale med jer, hvor I kan få hjælp og vejledning til alt angående begravelsen. Samtalen kan foregå, lige hvor I ønsker det. Det kan være hjemme hos jer, i et af vores lokaler i Søllerød eller et tredje sted. Det er helt op til jer.

Vi hjælper gerne med det praktiske

Ved samtalen aftales det, i hvilket omfang I ønsker vores hjælp. Mange har ikke erfaring med begravelser, og det kan derfor være en stor hjælp at lade bedemanden varetage en række af de praktiske opgaver. Vi varetager dog ingen opgaver uden at have fået jeres tilladelse og instruktion i, hvordan I ønsker opgaven udført.

Nogle af de opgaver, som bedemanden typisk kunne stå for, er at tage kontakt til kordegn, præst og kirkegård i Søllerød for at fastsætte et tidspunkt for højtideligheden, udsmykning af kirken i Søllerød, bestilling af salmehæfter, bestilling af kistebærere og bestilling af dødsannonce.

Hvis det kan lade sig gøre, skal pårørende medbringe afdødes dåbs-, fødsels- eller vielsesattest til samtalen. Denne skal bedemanden nemlig bruge, når han/hun varetager udfyldelsen af dødsattesten. Denne dødsattest underskriver den nærmeste pårørende, hvorefter bedemanden tager sig af at aflevere den til begravelsesmyndigheden i Søllerød.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.