Bedemand i Trørød – Elholm Begravelse

Bedemand i Trørød  

Det sidste farvel kan ikke gøres om, og derfor er det så vigtigt, at det bliver helt rigtigt.

Hos Elholm Begravelse rådgiver og vejleder vi til en personlig bisættelse eller begravelse i eller omkring Trørød, og vi imødekommer i videst muligt omfang dine ønsker, så afskeden bliver mindeværdig.

Elholm Begravelse har mange års erfaring med alle former for højtideligheder i Trørød, og vi er der for hele familien. Uanset tro, kultur og oprindelse.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.