Vores afdelinger

Begravelse og bedemand i Nærum

Begravelse og bedemand i Nærum

Vi hjælper dig med begravelsen i den svære tid

Vi har mulighed for at hjælpe med at afholde en smuk og ærefuld begravelse i Nærum. Ligeledes garanterer vi, at vores bedemand vil være behjælpelig med alt, hvad pårørende måtte ønske hjælp til.

Når man mister et familiemedlem, en ven, sin kone eller sin mand, bryder ens verden sammen, og det kan være svært at bevare overblikket. Det er dog vigtigt, at afdøde får den flotte og ærefulde begravelse, som han eller hun har fortjent. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe pårørende med at afholde en smuk, værdig begravelse i Nærum kirke.

Når man rammes af stor sorg, mister man sit overskud og overblik. Derfor kan det være svært at vide, hvad man præcist skal stille op.

Altid en samtale om begravelsesforløbet

Hos Elholm Begravelse vil vi via en samtale arrangere begravelsesforløbet på afdødes og pårørendes præmisser. Vi vil i denne samtale gennemgå, hvad pårørende ønsker hjælp til, og hvad de ønsker at klare selv. Til samtalen vil vi udarbejde en huskeliste, der skal hjælpe pårørende med at klare en række opgaver. På denne liste vil det klart fremgå, hvilke ting vi hjælper med, og hvilke ting pårørende har besluttet sig for selv at stå for.

Huskelisten, hvorpå der står, hvad pårørende selv tager sig af, er ment som et redskab, der skal holde sammen på trådene i en svær tid, og en række af de opgaver, der kunne stå på denne huskeliste, vil typisk være: Varetagelse og/eller afmelding af afdødes abonnementer, bankkonti, forsikringer, kontingenter og skattemæssige forhold. Sådanne opgaver varetages normalt af pårørende; det betyder dog ikke, at man ikke kan få hjælp til varetagelsen af disse opgaver af os som bedemand. Vi hjælper meget gerne, hvis dette ønskes.

Kørsel fra Nærum til kirkegård

Ud over at vi kan hjælpe med ovenstående, hjælper vi fast med en række praktiske ting i forhold til begravelsen. Det er typisk ting som bestilling af kiste, urne, blomster, kistepynt og lignende. Disse ting sker naturligvis i samråd med pårørende, så det bliver som de ønsker.

Ligeledes varetager vi papirarbejde i forbindelse med begravelsen i Nærum; i den forbindelse er det en stor hjælp, hvis pårørende medbringer afdødes dåbs-, fødsels- og/eller vielsesattest til samtalen, da det vil lette udarbejdelsen af dødsannoncen for os som bedemand.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.