Bedemand i Nordhavn

bedemand i nordhavn begravelse bisaettelse elholm

Brug Elholm Begravelse som din bedemand i Nordhavn

Elholm Begravelse kan hjælpe med langt de fleste opgaver i forbindelse med et dødsfald og ved planlægningen af en begravelse eller bisættelse i Nordhavn.

Det er f.eks. ofte os der udfylder dødsanmeldelsen og vi hjælper med at anmelde dødsfaldet hos begravelsesmyndigheder, der er præsten eller kordegnen i afdødes sogn.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.