Bedemand i Lundtofte

bedemand i lundtofte begravelse bisaettelse elholm

Begravelse og bisættelse i Lundtofte og omegn

En begravelse eller bisættelse af en af vores kære er noget af det, der er sværest at arrangere her i livet.

Og det kan virke næsten uoverskueligt at skulle gøre det alene.

Når du bruger Elholm Begravelse som din lokale bedemand, hjælper vi med alt det, du har brug for. Du er i trygge hænder hos uddannede, kompetente og erfarne bedemænd, der rådgiver og vejleder dig igennem alle beslutninger.

Dermed sikrer du dig, at bisættelsen eller begravelsen i Lundtofte bliver nøjagtigt, som du ønsker.

Vi indleder altid et samarbejde med en samtale, hvor vi drøfter dine ønsker til højtideligheden samt udarbejder et prisoverslag baseret på dine ønsker og valg af kiste/urne, blomsterpynt mv.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.