Din bedemand på Vesterbro

Bedemand på Vesterbro

Din lokale bedemand på Vesterbro, Elholm Begravelse, er familiens bedemand.

Vi hjælper alle uanset trosretning og vægter kvalitet og værdighed højt i vores arbejde. Det kommer bl.a. til udtryk, når vi planlægger en personlig begravelse eller bisættelse i samarbejde med dig, som lever op til dine og/eller afdødes ønsker.

Derudover er vores kister og urner alle fremstillet i Skandinavien med materialer i høj kvalitet. Malingen, der bruges til dekorationer, er desuden miljøvenlig. Vi har desuden et bredt udvalg af biourner.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.