Bedemand i Holte

bedemand i holte begravelse bisaettelse elholm

Kontakt Elholm Begravelse ved dødsfald i Holte

Hvis du ønsker vores hjælp i forbindelse med et dødsfald i eller omkring Holte, kan vi hos Elholm Begravelse hjælpe.

Vi vejleder og hjælper med at arrangere en personlig begravelse eller bisættelse og kan ligeledes hjælpe med praktiske opgaver i forbindelse med dødsfaldet, lige fra afhentning af dødsattest til evt. fremskaffelse af bortkomne attester, anmeldelse hos begravelsesmyndigheden mv.

Vi kan også hjælpe med pynt til kisten og kirken, komme med forslag til egnede lokaler i forbindelse med mindesamvær mv.

Vi hjælper alle mennesker, uanset tro, kultur og oprindelse og kan således arrangere både kirkelige og borgerlige højtideligheder.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.