Hvem er vi

Christina Gauguin og Lone Andersen

Elholm Begravelse er etableret i 1993 af den oprindelige ejer Ernst Elholm. I 2004 overtog de to ansatte Christina Gauguin og Lone Andersen firmaet og de har drevet det videre i samme ånd.

Elholm Begravelse ejes i dag fortsat af Lone Andersen og Christina Gauguin og vi har mere end 20 års erfaring. Vi vil sammen med vores medarbejdere være behjælpelige både før og efter bisættelsen eller begravelsen. Kontakt os gerne for yderligere informationer på telefon 4583 4530. De kan også sende os en email på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Medlem af Bedemandsfællesskab PATIO

Elholm Begravelse er medlem af Danske Bedemænd samt det uafhængige Bedemandsfællesskab PATIO.

Lone Andersen er eksamineret bedemand samt økonomiuddannet og Christina Gauguin er eksamineret bedemand samt uddannet sygeplejerske.

Grøn smiley af arbejdstilsynet
Vi har i 2015 fået en grøn smiley af arbejdstilsynet

Alle hos Elholm Begravelse deltager løbende i aktuelle kurser, så vi kan holde os ajour med lovgivning og muligheder samt vi har stort fokus på at have et godt arbejdsmiljø.

Elholm Begravelse hjælper med at arrangere den personlige bisættelse eller begravelse. Vi er familiens bedemand og hjælper alle uanset trosretning.

Vi har tilsammen en meget stor erfaring med både begravelse og bisættelse, hvilket gør, at vi har indgående kendskab til kirker, kapeller, muligheder, skikke mv. i  f.eks. Hellerup, Allerød, Virum, Sorgenfri, Lyngby og Rudersdal.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.