Vores afdelinger

Bedemand i Allerød

Blovstrød Kirke i Allerød

Lad os hjælpe med begravelse eller bisættelse i en svær tid

Hos Elholm Begravelse ligger det os meget på sinde, at vi kan hjælpe familier og pårørende med at arrangere og afholde en smuk, personlig og minderig afsked, du efterfølgende kan tænke positivt tilbage på – og forhåbentlig have en følelse af, at højtideligheden afspejlede det liv, afdøde har levet. Vi kan hjælpe med alle aspekter inden for begravelse og bisættelse, lige fra at udfylde de lovpligtige papirer til at bestille en kiste eller en urne, kontakte blomsterhandleren og indrykke en dødsannonce. Og meget mere.

En smuk og personlig ceremoni i Allerød

Ens verden bryder oftest sammen, når man mister sin mand eller kone, et kært familiemedlem eller en nær ven. Midt i sorgen kan det være svært at få et overblik over alt det, der skal ordnes og arrangeres, og det kan føles uoverskueligt at planlægge en flot og personlig begravelse eller bisættelse. Her kan vi hjælpe. Hos Elholm Begravelse ser vi os selv som familiens bedemand, og vi varetager altid hvert enkelt dødsfald med omsorg og respekt. Det er vigtigt for os, at højtideligheden bliver både smuk og personlig, og at du har fornemmelsen af at være i trygge hænder.

Altid en personlig samtale om forløbet

Hos Elholm Begravelse indleder vi altid med en personlig samtale om begravelsen eller bisættelsen i Allerød. Her taler vi om, hvilke ting du gerne vil stå for selv i forløbet, og hvilke du ønsker, vi skal varetage. Vi afholder samtalen der, hvor du ønsker det, og har du eller afdøde nogle ønsker til ceremonien, gør vi vores yderste for at imødekomme dem.

Et af vores faste redskaber til samtalen er en huskeliste, som vi bruger for overblikkets skyld. Af listen fremgår det, hvilke ting du selv ønsker at stå for – det kan f.eks. være at:

* Afmelde eventuelle abonnementer og kontingenter
* Tale med banken/nedlægge bankkonti
* Få et overblik over afdødes forsikringer og skattemæssige forhold

Hvis du ikke selv ønsker at stå for ovenstående, hjælper vi naturligvis gerne.

Kørsel fra Allerød til kirkegård eller krematorium

Hos Elholm Begravelse hjælper vi med alt, der er relateret til en begravelse eller bisættelse i Allerød, herunder kørsel fra Allerød til krematorium eller kirkegård. Vi hjælper også gerne md at bestille kiste/urne, kontakter blomsterhandler i forbindelse med kiste- og/eller kirkepynt og kan også være behjælpelige med at indrykke en dødsannonce. Alle opgaver løses selvfølgelig i samråd med dig, så dine ønsker imødekommes.
Hvis du har mulighed for at medbringe afdødes dåbs-, fødsels- og/eller vielsesattest til den indledende samtale, vil det være en stor hjælp i forbindelse med udarbejdelsen af dødsannoncen.

Kontakt - Allerød

Gydevang 39-41
3450 Allerød

Tlf: 4817 2830

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.