Bedemand i Hjortekær

Pris for bedemand i Hjortekær

Når du bruger Elholm Begravelse til at hjælpe med en personlig begravelse eller bisættelse ved et dødsfald i Hjortekær, er det vigtigt for os, at der er gennemsigtighed i forhold til vores priser.

Prisen på en højtidelighed er ikke fast, da den varierer, alt efter hvilke valg der træffes – valg af kiste/urne, pynt i kirken, salmeblade mv.

Vi lægger derfor vægt på sammen at finde dit fundament for en personlig begravelse – og herudfra udarbejde et prisoverslag i løbet af samtalen.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.