Vores afdelinger

Begravelse og bedemand i Gl. Holte

Begravelse og bedemand i Gl. Holte

Vi sørger for en smuk og ærefuld begravelse i Gl. Holte.

Vi kan hjælpe dig med at afholde en smuk og respektfuld begravelse i Gl. Holte. Vi har over 20 års erfaring som bedemænd, og vi og vores andre medarbejdere vil være dig behjælpelig med alt, hvad du kunne have brug for af hjælp – både før, under og efter bisættelsen.

Vi er uddannede bedemænd med certifikat, og vi tager løbende kurser, så vi kan holde os ajour med lovgivning og muligheder. På den måde er vi sikre på, at vores kunder får en professionel og optimal service.

Høj værdighed og kvalitet omkring begravelsen er vigtigt for os

Vi prioriterer kvalitet og værdighed højt, og det er meget vigtigt for os, at begravelsen bliver på de pårørendes præmisser, hvorfor vi tager os god tid til at lytte og forstå, hvordan de ønsker vores hjælp. Vi hjælper alle, uanset trosretning, der skulle have lyst til at gøre brug af vores service.

Ønsker man at benytte en af os som bedemænd og som hjælpende hånd til at afholde en begravelse i Gl. Holte, starter denne proces med en samtale, hvori en række ting fastlægges. Hvor denne samtale foregår, er helt på pårørendes præmisser. Det kan være i deres hjem, i et vores lokaler i Gl. Holte, på sygehuset eller et helt fjerde sted.

Uanset hvor samtalen finder sted, garanterer vi, at den kommer til at foregå trygt og i fortrolighed. Under samtalen gennemgår vi afdødes og pårørendes ønsker til selve begravelsen, og vi vejleder og informerer om de forskellige muligheder.

Vi kan arrangere rustvogn fra Gl. Holte kirke til kirkegården

Under samtalen tager pårørende stilling til valg af kiste, blomster og lignende ting. Når vi kender pårørendes ønsker til diverse punkter, tager vi kontakt til præsten i Gl. Holte, Gl. Holte kirken og sørger for, at aftalerne kommer i stand.

I samtalen med pårørende kan de også give udtryk for, hvor meget hjælp de ønsker at modtage i forbindelse med afholdelsen af begravelsen, hvor vi kan, hvis dette ønskes, være meget behjælpelige med varetagelse af praktiske opgaver. Vi kan for eksempel hjælpe pårørende med udsmykning af kapellet/kirken, bestilling af kistepynt, kranse og båredekorationer, bestilling af samlehæfter, bestilling af dødsannoncer og bestilling af gravsten.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.