Kunstudstillinger - Livsglade malerier hos Elholm Begravelse.

Hos Elholm Begravelse kan vi godt lide at involvere os og nogle gange se ting fra en lidt anderledes vinkel.

Og det er måske derfor et møde mellem Billedkunstner Charlotte Barfod og Christina og Lone fra Elholm Begravelse, hurtigt førte til idéen om at udstille Charlotte Barfods farverige og finurlige malerier i Elholm Begravelse´s  lyse lokaler på Callisensvej 5 i Hellerup.

For yderligere information omkring Charlotte Barfod – www.gallericb.dk

Nedenfor glade billeder fra ferniseringen.

For information omkring muligheden for at udstille hos Elholm Begravelse, venligst kontakt os per mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på tlf. 3965 4530.

Kunstudstillinger

Livsglade malerier hos Elholm Begravelse

Malerier hos Elholm Begravelse i Hellerup

 

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.