Vores afdelinger

Bedemand og begravelse i Vedbæk

Bedemand og begravelse i Vedbæk

Få hjælp af dygtige certificerede bedemænd i Vedbæk

Vi tilbyder at hjælpe dig med at afholde en flot og mindeværdig begravelse i Vedbæk. Vi lover, at vi vil gøre alt for, at begravelsen bliver præcis, som pårørende ønsker.

Et bevis på, at kan levere en optimale service, er, at vi er certificerede bedemænd. Dette indebærer, at vi via foreningen Danske Bedemænd har indgået en aftale om en certificering, der skal udvikle og sikre kvaliteten og trygheden af vores service. Denne certificering bygger blandt andet på kvalitetskontrol af vores tidligere arbejde samt spørgeskemaer fra tidligere kunder. Disse ting er med til at sikre, at fremtidige kunder får den optimale hjælp og behandling af os.

At vi er certificeret betyder helt håndgribeligt, at vi er veluddannede bedemænd, at vi leverer høj kvalitet i betjening og vejledning, at vi løbende kvalitetskontrolleres, at vi følger branchens etiske regelsæt, at vi giver fagligt korrekt vejledning, at vi udfører alle de ydelser, vi planlægger sammen med kunden, og at vi overholder den aftalte pris.

Samtalen kan foregå i Vedbæk

Bedemand og begravelse i Vedbæk

Alle de behov og ønsker, som kunden måtte have, ser vi nærmere på via en fortrolig og rolig samtale i Vedbæk. Denne samtale foregår altid 100 % på kundens præmisser, og det er op til kunden, hvor samtalen skal foregå.

Det er muligt at afholde den i kundens eget hjem i Vedbæk, i et af vores lokaler eller et helt tredje sted. I forbindelse med samtalen skal kunden, hvis det er muligt, medbringe afdødes dåbs-, fødsels- eller vielsesattest, da dødsannoncen skal udfyldes.

Denne bliver udfyldt af bedemanden, hvorefter den underskrives af nærmeste pårørende. Efterfølgende sørger bedemanden for at indlevere den til begravelsesmyndigheden i Vedbæk. Via samtalen får kunden også mulighed for at give udtryk for, hvor meget hjælp denne har brug for. Vi hjælper med langt de fleste ting og vejleder og informerer om alt, hvad kunden kunne have af spørgsmål.

Så har du ønske om en begravelse i Vedbæk, så kan vi hos Elholm Begravelse være behjælpelig.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.