Bedemand i Charlottenlund

Bedemand i Vharlottenlund - Begravelse Bisættelse Elholm

Din lokale bedemand i Charlottenlund og omegn

Når der sker et dødsfald, følger der uundgåeligt flere praktiske opgaver med. Det kan forekomme overvældende, når man står midt i sorgen.

Langt det meste kan din lokale bedemand imidlertid hjælpe dig med.

Hos Elholm Begravelse hjælper vi med alt fra afhentning af dødsattest og anmeldelse til begravelsesmyndigheden til planlægning af begravelsen eller bisættelsen.

Vi kender Charlottenlund indgående og ved derfor besked med kirker, præst, egnede lokaler til evt. mindesamvær mv. Overlad trygt planlægningen til os.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.