Vores afdelinger

Lokal Bedemand i Virum - Begravelse og bisættelser

Begravelse og bedemand i Virum

Vi hjælper med begravelsen eller bisættelsen i en svær tid

Hos Elholm Begravelse i Virum ønsker vi at hjælpe familier og pårørende med at gøre begravelsen eller bisættelsen af deres kære til en smuk personlig og minderig afsked, som du forhåbentlig senere vil tænke tilbage på med en følelse af, at den afspejlede afdødes levede liv. Vi kan hjælpe med alt i forbindelse med planlægning og afholdelse af ceremonien i det omfang, du ønsker det – lige fra det lovpligtige papirarbejde til bestilling af kiste/urne, udarbejdelse af programhæfte/salmehæfte og indrykning af dødsannonce.

En smuk og minderig ceremoni i Virum

Når man mister en af sine kære, bryder ens verden oftest sammen. Det kan være vanskeligt at bevare overblikket i den svære og turbulente tid, og at finde overskuddet til at arrangere den højtidelighed, afdøde fortjente, kan synes uoverkommeligt. Her kan Elholm Begravelse hjælpe. Det ligger os meget på sinde at arrangere og afholde en smuk og minderig ceremoni i Virum Kirke, du som pårørende kan se positivt tilbage på.

Vi indleder altid med en personlig samtale om forløbet

Noget af det første, vi gør hos Elholm Begravelse, er at indlede med en personlig samtale om forløbet for begravelsen eller bisættelsen i Virum. Vi drøfter bl.a., hvilke opgaver du gerne vil stå for selv, og hvad du ønsker vores hjælp til. Samtalen afholdes naturligvis på dine præmisser, og har du – eller afdøde – nogle ønsker til højtideligheden, ser vi også på dem.

Til samtalen medbringer vi altid en huskeliste – både for overblikkets og forberedelsens skyld. Her fremgår det helt tydeligt, hvilke ting vi bliver enige om, du selv står for. Nogle af de ting, familien/de pårørende typisk selv sørger for, er at:

* Afmelde afdødes eventuelle abonnementer og kontingenter
* Nedlægge bankkonti
* Få et overblik over forsikringer og skattemæssige forhold

Vi hjælper naturligvis gerne med ovenstående, hvis du ikke selv ønsker at stå for det.

Vi kører fra Virum til kirkegård eller krematorium

Hos Elholm Begravelse kan du få hjælp til alting relateret til en begravelse eller bisættelse i Virum. Vi hjælper med kørsel fra Virum til kirkegård eller krematorium, kan bestille kiste eller urne, formidle kontakt til blomsterhandler eller bestille blomster/kistepynt samt udarbejde et evt. programhæfte og en dødsannonce. Vi sørger naturligvis for at løse samtlige opgaver i samråd med dig, så alt bliver præcis, som du ønsker det.

Det vil være en stor hjælp for os, hvis du har mulighed for at medbringe afdødes dåbs-, fødsels- og/eller vielsesattest til den indledende samtale, da det vil gøre det lettere at udarbejde dødsannoncen.

Kontakt - Virum

Grønnevej 83
2830 Virum

Tlf: 4583 4530

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.