Bedemand i Skovlunde

bedemand i skovlunde begravelse bisaettelse elholm

Vi hjælper ved dødsfald i Skovlunde og omegn

Hos Elholm Begravelse har vi et godt lokalkendskab til Skovlunde. Det betyder, at vi som din lokale bedemand her kan være behjælpelige med alt vedrørende dødsfald, bisættelse og begravelse i området.

Vi rådgiver og vejleder og kan hjælpe med alt fra afhentning af dødsattest og anmeldelse til begravelsesmyndigheden til at arrangere en personlig og mindeværdig højtidelighed.

Vi hjælper alle uanset trosretning og kan altså arrangere på kirkelige og borgerlige højtideligheder.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.