Bedemand i Indre by

Bedemand i Indre by

Prisen på en bedemand i Indre by

Det er vigtigt for os hos Elholm Begravelse, at priserne for vores ydelser og produkter er gennemskuelige. Ethvert dødsfald er individuelt, og det er begravelsen eller bisættelsen også. Den endelige pris afhænger af, hvilke ønsker og behov du har til kiste/urne, blomster mv.

Den afhænger også af tilgængelige ressourcer. Derfor indleder vi altid et samarbejder med en samtale, hvor vi drøfter dine ønsker til begravelsen og udarbejder et prisoverslag.

Hvis du har behov for hjælp til at arrangere en personlig bisættelse eller begravelse i Indre by, og du ønsker os som din lokale bedemand, er du meget velkommen til at kontakte os hos Elholm Begravelse.

Vi tager telefonen hele døgnet.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.