Bedemand i Farum

bedemand i farum begravelse bisaettelse elholm

Din lokale bedemand i Farum

Med Elholm Begravelse som din lokale bedemand i Farum er du i erfarne og kompetente hænder.

Vi vægter kvalitet og værdighed højt, og når du bruger os til at arrangere en bisættelse eller en begravelse, kan du være sikker på, at vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme de ønsker, du måtte have.

Vi hjælper med alt det praktiske i forbindelse med dødsfaldet – og råder og vejleder dig til at huske det, der kræves af dig.

Opsigelse af afdødes abonnementer, f.eks. Kontakt os for en samtale – vi svarer hele døgnet.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.