Bedemand i Høsterkøb

Bedemand i Høsterkøb

Opret en personlig mindeside hos Elholm Begravelse i Høsterkøb

I forbindelse med et dødsfald kan det være rart at have et sted at gå hen. Sådan et sted er en personlig mindeside.

Hos Elholm Begravelse i Høsterkøb kan vi hjælpe med alt det praktiske arbejde, der opstår i forbindelse med, at nogen går bort.

Vi kan planlægge begravelse eller bisættelse samt hjælpe med papirarbejdet. Og hos os har du også mulighed for at oprette en personlig mindeside.

Det er helt op til dig, hvilke informationer der skal være på siden. Som standard er det muligt at se eventuelle dødsannoncer for afdøde samt informationer om højtideligheden.

Hvis du ønsker det, kan det også lade sig gøre at skrive personlige hilsner, uploade billeder og tænde et lys for afdøde.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.