Bedemand i Vallerød

Bedemand i Vallerød

Det kan din lokale bedemand i Vallerød hjælpe dig med

Når du vælger Elholm Begravelse som din lokale bedemand i Vallerød, er du i kompetente og erfarne hænder.

Et samarbejde med os indledes altid med en samtale hos dig eller på et af vores kontorer i Hellerup, Virum eller Allerød.

Her taler vi om, hvilke praktiske opgaver i forbindelse med dødsfaldet du ønsker, vi skal være behjælpelige med.

Vi har lang erfaring i at arrangere begravelse og bisættelse i og omkring Vallerød, ligesom vi også kan hjælpe med det papirarbejde, der følger med, når nogen går bort.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.