Bedemand i Herlev

bedemand i herlev begravelse bisaettelse elholm

Herlev - Brug Elholm Begravelse som din lokale bedemand

Hos Elholm Begravelse hjælper vi med at arrangere den personlige begravelse og bisættelse i og omkring Herlev.

Det er vigtigt for os, at den sidste afsked bliver mindeværdig og vi gør derfor vores yderste for at imødekomme de ønsker, du måtte have til højtideligheden.

Vi møder alle vores opgaver med stor respekt og ydmyghed, og vi lægger høj kvalitet bag alt, vi gør, samt møder alle mennesker på lige fod. Uanset religion, kultur og oprindelse.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.