Bedemand i Skævinge

bedemand i skaevinge begravelse bisaettelse elholm

Begravelse eller bisættelse i Skævinge

Hos Elholm Begravelse har vi mange års erfaring med alle typer ceremonier i Skævinge, lige fra den traditionelle bisættelse og begravelse til borgerlige højtideligheder og askespredning.

Vi kan hjælpe dig med de fleste former for den sidste rejse, og vi gør vores yderste for at imødekomme de ønsker, du måtte have.

Du kan vælge selv at være involveret i planlægningen af begravelsen eller bisættelsen, eller du kan lade os om det hele.

Kontakt os gerne i forbindelse med et dødsfald i Skævinge – så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.