Bedemand i Måløv

bedemand i maaloev begravelse bisaettelse elholm

Elholm Begravelse som lokal bedemand i Måløv

Hos Elholm Begravelse vejleder og hjælper vi med at arrangere en personlig begravelse eller bisættelse efter familiens ønsker, når der er sket et dødsfald.

Derudover kan vi hjælpe med flere praktiske ting i forbindelse med dødsfaldet, f.eks. afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden mv.

Vi rådgiver også omkring de ting, man som pårørende selv skal stå for, når en af vores kære går bort.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere. Vi svarer telefonen hele døgnet rundt. Du er også velkommen til at besøge os på vores kontorer i Allerød, Virum og Hellerup.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.