Bedemand i Skovshoved

Bedemand i Skovshoved

Elholm Begravelse er din lokale bedemand i Skovshoved.

Her varetager Christina, Lone, Marianne og Kathrine dine ønsker og sørger for at arrangere en personlig og mindeværdig begravelse eller bisættelse i overensstemmelse med familiens ønsker.

Alle bedemænd hos Elholm Begravelse er erfarne, uddannede bedemænd, og forretningen er medlem af Danske Bedemænd, der er den danske brancheforening for bedemænd.

Kontakt Elholm Begravelse, når du har brug for hjælp til en begravelse eller bisættelse i eller omkring Skovshoved – du er i trygge hænder hos os.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.