Bedemand i Buddinge

bedemand i buddinge begravelse bisaettelse elholm

Buddinge - Din lokale bedemand, uanset trosretning

Når du har brug for en lokal bedemand i forbindelse med et dødsfald i eller omkring Buddinge, er Elholm Begravelse det rette valg.

Hos os møder du kompetente, erfarne og uddannede bedemænd, der alle holder sig ajour med både lovgivning og muligheder.

Vi kan hjælpe med at arrangere en værdig, personlig og mindeværdig afsked med afsæt i dine eller afdødes ønsker for højtideligheden.

Kontakt os gerne – vi tager telefonen hele døgnet.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.