Bedemand i Ravnsnæs

bedemand i ravnsnaes begravelse bisaettelse elholm

En personlig sidste afsked i Ravnsnæs

Når du bruger Elholm Begravelse i Ravnsnæs som din lokale bedemand, har du muligheden for at afholde en personlig bisættelse eller begravelse, der tager udgangspunkt i familiens ønsker.

Elholm Begravelse drives af erfarne og professionelle bedemænd, der vægter kvalitet og værdighed højt. Det afspejler sig i vores ydelser samt kister og urner, der alle er fremstillet i Skandinavien af nordiske, miljøvenlige materialer.

Besøg os på et af vores kontorer i Allerød, Hellerup eller Virum, eller ring til os – vi kan nås på telefon hele døgnet.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.