Bedemand i Tulstrup – Elholm Begravelse

Bedemand i Tulstrup

Hos Elholm Begravelse kan vi hjælpe dig ved dødsfald i Tulstrup eller omegn. Her er vi din lokale bedemand, som kan rådgive og vejlede omkring de praktiske opgaver, der helt automatisk følger med et dødsfald.

Noget af det skal du som pårørende selv stå for, mens vi kan stå for resten.

Vores lokalkendskab til Tulstrup og omegn er stort, og derfor kender vi de lokale skikke, ligesom vi ved, hvordan kirken bookes, hvor der kan bestilles blomster mv.

Vi står til rådighed både ved en traditionel bisættelse eller begravelse eller ved en borgerlig ceremoni. Vi kan også hjælpe, hvis du ønsker asken af afdøde spredt over havet.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.