Anmeld dødsfald online


Afdødes navn skal udfyldes!

Afdødes adresse skal udfyldes!

Invalid Input

Invalid Input

Anmelders navn skal udfyldes!

Anmelders telefonnummer skal udfyldes!

Anmelders e-mail skal udfyldes!

Invalid Input

Når der trykkes “send” …

Ved at udfylde denne formular, vil du hurtigst muligt blive kontaktet af enten Lone, Christina, Marianne eller Kathrine med henblik på, at vi ordner det praktiske ved et dødsfald, ud fra en nærmere aftale mellem os.

Du er naturligvis velkommen til at henvende dig personligt og/eller ringe til os på tlf. 39 65 45 30. Vi svarer altid – hele døgnet.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.