Bedemand i Slangerup

bedemand i slangerup begravelse bisaettelse elholm

Sådan fungerer samarbejdet med din bedemand i Slangerup

Når du bruger Elholm Begravelse i forbindelse med et dødsfald i eller omkring Slangerup, indleder vi samarbejdet med en samtale, hvor vi afdækker, hvilke ønsker du har til en begravelse eller bisættelse.

Ønsker du en kirkelig eller en borgerlig handling? Hvilken kiste eller urne foretrækker du? Skal der være salmeblade i kirken mv.

Derudover udarbejder vi et prisoverslag, så du ved, hvilken pris du har at forholde dig til.

Prisen udgøres dels af vores honorar, dels af de valg du træffer (urne/kiste, pynt i kirken, salmeblade, dødsannoncer mm.)

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.