Bedemand i Gentofte

bedemand i gentofte begravelse bisaettelse elholm

Elholm Begravelse – lokal bedemand i Gentofte
 – høj kvalitet og værdighed hos professionelle bedemænd

Hos Elholm Begravelse i Gentofte kan vi hjælpe med alt det, der relaterer sig til en begravelse eller bisættelse. Det er vigtigt for os, hver  eneste gang at arrangere en så personlig sidste afsked som muligt. Derudover kan vi hjælpe med en række praktiske ting, f.eks. bestilling af kiste/urne, formidling af kontakt til blomsterhandler, bestilling af kistepynt mv. Vi kan også udarbejde et smukt programhæfte til ceremonien, hvis du ønsker det. Alle opgaver løses naturligvis i samarbejde med dig, så det bliver præcis, som du ønsker.

Vi hjælper også gerne med papirarbejdet i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen i Gentofte. Kontakt os for at høre mere.

Pris på bisættelse / begravelse
Prisen på en bisættelse / begravelse i Gentofte afhænger af de valg, du træffer. Typen af kiste eller urne. Hvilke type pynt, du ønsker i kirken. Dødsannonce, mindesamvær mv.

Kirkelig begravelse i Gentofte
I 2820 Gentofte er der i alt tre kirker, hvorfra en begravelse eller bisættelse kan foregå: Gentofte Kirke – den ældste kirke i postnummeret. Den dateres helt tilbage fra 1100-tallet. Jægersborg Kirke fra 1941 og Vangede Kirke fra 1974. De tre kirker er meget forskellige.

I den øvrige del af Gentofte kommune ligger kirkerne Dyssegårdskirken, Hellerup Kirke, Helleruplund Kirke, Ordrup Kirke, Messiaskirken og Skovshoved Kirke.

Hos Elholm Begravelse kan vi også hjælpe med begravelse eller bisættelse i en af de andre kirker i Gentofte kommune eller øvrige kirker i Storkøbenhavn eller Nordsjælland. Tilhørsforhold til en bestemt kirke afhænger typisk af afdødes adresse. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe med at koordinere med en bestemt kirke.

Begravelse fra kapel i Gentofte
Ønsker du, at højtideligheden skal ske fra et kapel i Gentofte, har du to forskellige kapeller at vælge imellem. Det er hhv. Gentofte Hospitalskapel (hvis dødsfaldet er sket på hospitalet, eller afdøde af anden årsag er bragt hertil) og Mariebjerg Kirkegårdskapel, der kan bruges af alle. Her er plads til 50 i den lille sal og 150 i den store.

Hos Elholm Begravelse i Gentofte kan vi hjælpe med at koordinere med det kapel, du foretrækker.

Kirkegård, kremering og askespredning i Gentofte

Du kan vælge mellem i alt fire kirkegårde i Gentofte til begravelse, bisættelse eller urnenedsættelse. Det er hhv. Gentofte Kirkegård, Hellerup Kirkegård, Mariebjerg Kirkegård og Ordrup Kirkegård. Det er naturligvis også muligt at vælge en kirkegård uden for kommunen – kontakt os for at høre nærmere.

Bispebjerg er det krematorium, der ligger tættest på Gentofte, der ikke længere har sit eget krematorium. Det er det krematorium, vi primært bruger, men vi har også adgang til andre krematorier i nærheden. Kontakt os, hvis du har specifikke ønsker.

Hos Elholm Begravelse hjælper vi med stort set alle typer afsked – også, hvis du ønsker asken spredt over havet. Noget, mange i Gentofte vælger grundet kommunens smukke placering lige ved Øresund. Elholm Begravelse kan være behjælpelig med alt det praktiske vedrørende askespredning.

Brug Elholm Begravelse som din lokale bedemand i Gentofte

Sorgen rammer ofte som et chok, når man mister et familiemedlem, en nær ven eller sin bedre halvdel. Midt i en svær tid kan det være uoverskueligt at skulle arrangere en begravelse eller bisættelse. Det kan vi hjælpe med hos Elholm Begravelse. Vi gør altid vores yderste for at hjælpe dig med at arrangere og afholde en smuk, personlig og mindeværdig højtidelighed i Gentofte. Vi kan desuden hjælpe med alt, du som pårørende måtte ønske hjælp til. Lige fra papirarbejde til kørsel til og fra kirke/kapel og bestilling af blomster.

Vi begynder med en personlig samtale

bedemand i gentofte samtale begravelse bisaettelse

Et samarbejde med os hos Elholm Begravelse begynder med en samtale om forløbet. Vi drøfter bl.a., hvad du som pårørende ønsker hjælp til. Vi taler også om, hvorvidt du selv ønsker at stå for noget. Samtalen afholdes helt og holdent på dine præmisser, og vi gør vores yderste for at imødekomme eventuelle ønsker til højtideligheden.

Som pårørende er der også nogle ting, du selv skal stå for – medmindre du foretrækker vores hjælp til dette også. De er nedfældet på en huskeliste, så det er nemmere at få overblikket. Eksempler på opgaver:

  • Afmelde afdødes abonnementer
  • Nedlægge bankkonti
  • Få et overblik over forsikringer, kontingenter og skattemæssige forhold

Kontakt til Elholm Begravelse

Vi har ikke et fysisk kontor i Gentofte, men der er et lige om hjørnet i Hellerup. Kontakt os på:

Telefon 39 65 45 30

Callisensvej 5, 2900 Hellerup

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvad koster en begravelse eller bisættelse i Gentofte?
Den sidste afsked er individuel, og hver familie træffer forskellige valg. Dog er der elementer i højtideligheden, der går igen. Når vi har den indledende samtale, sørger vi for at udarbejde et prisoverslag baseret på de valg af f.eks. kiste/urne, blomsterpynt, salmeblade mv., du træffer. På den måde bliver du bekendt med prisniveauet.

Pris begravelse Gentofte 

Pris bisættelse Gentofte 

Pris askespredning Gentofte

Udtalelser fra pårørende

Det er vigtigt at vælge med hjertet, når du vælger din lokale bedemand. Hos Elholm Begravelse er du sikret professionel, uddannet og erfaren hjælp. Her kan du læse udtalelser fra tilfredse pårørende.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.