Bedemand i Hareskovby

bedemand i hareskovby begravelse bisaettelse elholm

Elholm Begravelse i Hareskovby

Hos Elholm Begravelse i Hareskovby kan vi tage hånd om de praktiske opgaver, der skal ordnes, når der er sket et dødsfald.

Gennem professionel rådgivning og vejledning sørger vi for, at begravelsen eller bisættelsen bliver så personlig som mulig, og vi gør vores yderste for at imødekomme de ønsker, du eller afdøde måtte have til højtideligheden.

Det er vigtigt for os altid at møde pårørende med respekt, troværdighed og tillid, og vi møder alle mennesker lige, uanset religion, kultur eller oprindelse.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.