Samtalen

Bedemand - Samtalen

Samtalen med os fra Elholm Begravelse kan foregå, hvor det ønskes; i eget hjem, på plejehjemmet, på hospitalet eller på en af vores adresser. Ens ved samtalen er, at den altid er i fortrolighed og med nærhed.

Ved samtalen vil vi gennemgå afdødes og pårørendes ønsker, samt vejlede og informere om mulighederne. Det er ved samtalen, at der vælges kiste, blomster, kirkegård med videre. Vi kan kontakte præst og kirke for fastsættelse af tid og dato for højtideligheden. Se evt. Danske Bedemænds vejledning til pårørende ved at klikke HER.

Ved samtalen udarbejder vi et prisoverslag samt ser på muligheden for evt. tilskud.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.