Udspecificeret prisliste

Vores prisliste inkluderer:
Hvid kiste – fra 5.890,- kr.
Transportkiste – fra 3.450,- kr.
Urne – fra 990,- kr.
Rustvognskørsel fra 1.690,- kr.
Honorar – 4.290,- kr.
Weekendtillæg 1.000,- kr.
Kapelleje opbevaring – 398,- kr.
Ilægning fra 975,- kr.
Urnetransport – fra 675,- kr.
Blomstertransport – fra 475,- kr.

Honorar dækker tidsforbruget i forbindelse med tilrettelæggelse af begravelsen/bisættelsen koordinering med præst, kirke, kirkegård mv. Honoraret dækker endvidere bistand ved annoncering, blomsterbestilling, anmeldelse af dødsfaldet til myndighederne, mindesammenkomst mv. Der kan opkræves et mindre financeringsbidrag for kontante udlæg, som afholdes på boets vegne. Alle priser er inkl. moms.

Derudover kan der være udgifter til f.eks.; Annoncer, blomster, kremering, kirkegård, mindesammenkomst, evt. solist mv.
 Elholm Begravelse modtager fra enkelte faste leverandører en provision. Dette betyder ikke en højere pris for familien, end hvis man selv betaler direkte til leverandøren.
Udgifter til krematorium og kirkegård vil almindeligvis også være at finde på bedemandens regning. 
De er altid velkommen til at kontakte os for et konkret prisoverslag.

Vi har desuden i 2010 været med i Forbrugerstyrelsens undersøgelse “Tænk”, og resultatet kan læses af medlemmer af Forbrugerrådet “Tænk” HER. For yderligere information herom, må I endelig ikke tøve med at kontakte os.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.