Begravelsesformer

Der findes i dag flere forskellige muligheder for begravelse eller bisættelse alt afhængig af hvilken tro eller overbevisning afdøde har haft i det levet liv.

Få et overblik her

Vi har her forsøgt at lave et overblik over forskellige begravelsesformer og en kortfattet beskrivelse af en kirkelig handling, borgerlig handling, højtidelighed over urnen, kirkegård, urnenedsættelse på kirkegård, askespredning over havet, askedeling, kolumbarium/urnehal.

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske, og har du spørgsmål til en begravelsesform er du mere end velkomment til at kontakte os.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.