Marianne Højer

Marianne Højer

Bedemand, uddannet coach

Bosiddende tæt på lokalområdet

Jeg har været i bedemandsbranchen siden 2012, hvor jeg blev ansat hos Elholm Begravelse. Oprindeligt er jeg uddannet coach og har arbejdet inden for HR, men på et tidspunkt blev det tid til at prøve noget andet, og så blev det bedemandsbranchen. Et fag, hvor jeg kan bruge min erfaring inden for både coaching og HR.

 

 

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.