Vores afdelinger

Bedemand og Begravelse i Sorgenfri

Bedemand og Begravelse i Sorgenfri

Lad os hjælpe med begravelsen i Sorgenfri

Hvis du har brug for en bedemand i Sorgenfri, er vi det nære valg. Hos os får du en støtte i sorgen og vished om, at du er i trygge hænder. Vi hjælper dig gennem den første, turbulente tid efter et dødsfald og står for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om at tage afsked på den måde, der er rigtigst for dig.

Fokus på empati, tryghed og omsorg

Hos Elholm Begravelse får du fokus på empati, tryghed og omsorg. Du skal vide at vi altid vil støtte dig og sørge for at dine behov bliver opfyldt.

Vælger du at tage beslutningen at vi skal være jeres bedemand i Sorgenfri, så starter forløbet med en personlig samtale. Her gennemgår vi sammen i stille og rolige omgivelser forløbet, og giver jer vejledning i at de beslutninger der skal klares.

Denne samtale ender ud med en plan for hvad vi som bedemænd skal varetage og hvor meget du selv ønsker at stå for. Det er en samtale der kan foregå i vores lokaler i Virum eller hjemme hos dig selv – det er en beslutning du tager. 

De fleste har ikke den store erfaring med en begravelse, og det derfor bedemandens største opgave at assistere med hjælp og erfaring – så opgaven klares med mest værdighed. Vi hos Elholm Begravelse har mange års erfaring med både begravelse og bisættelse og de praktisk opgaver omkring den personlige højtidelighed. Den erfaring vil vi gerne tilbyde dig, så alt forløber bedst muligt.

Det kan være opgaver som at tage kontakt til præsten, kordegnen og kirkegården i Sorgenfri. Der skal sættes tidspunkt på begravelsen, udsmykning af kirken og bestilling af kistebærere, salmehæfter og oprettes dødsannonce. Vi kan varetage det hele.

 

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.