Bedemand i Rungsted

bedemand i rungsted begravelse bisaettelse elholm

Efter et dødsfald er det kutyme at vælge en lokal bedemand.

Vælger du Elholm Begravelse som din bedemand i Rungsted, begynder vi vores samarbejde med en samtale, hvor vi drøfter, hvilke ønsker du har for begravelsen eller bisættelsen.

Du bestemmer, hvor samtalen skal afholdes – hos dig, på hospitalet eller måske på et af vores kontorer? I løbet af samtalen udarbejder vi et prisoverslag baseret på den kiste eller urne, du vælger, pynten til kirken mv.

Prisen for en helt enkel kiste vil typisk være lavere end en mere ornamenteret kiste.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.