Bedemand i København

bedemand i koebenhavn begravelse bisaettelse elholm

Elholm Begravelse – din lokale bedemand i København

Hvis du har behov for en lokal bedemand i København, er Elholm Begravelse et oplagt valg.

Vi vægter det nære højt, samtidig med at vi stræber efter den højeste kvalitet og en personlig sidste afsked.

Det betyder, at vi tager nænsom hånd om dig, når der er sket et dødsfald, og du har brug for hjælp fra en bedemand i København.

Vi kan hjælpe med alt det praktiske, der skal ordnes og tages stilling til midt i den svære tid, lige fra praktiske gøremål med fremskaffelse og afhentning af attester til planlægning af begravelse eller bisættelse, valg af kiste eller urne, pynt til kirke eller kiste mv.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.