Bedemand på Nørrebro

bedemand paa noerrebro begravelse bisaettelse elholm

Elholm Begravelse – bedemand på Nørrebro

Hos Elholm Begravelse er vi hele familiens bedemand, og vi hjælper alle med en personlig begravelse eller bisættelse på Nørrebro uanset trosretning, kultur og oprindelse.

Vi vægter kvalitet og værdighed højt, hvilket gør sig gældende både for vores ydelser og for de materialer, vores kister og urner er fremstillet af.

Her er alle vores kister fremstillet i Skandinavien af nordiske materialer.

Vi har desuden et bredt udvalg af biourner. Evt. bemaling er lavet med miljøvenlig maling.

Derudover er alle vores ansatte ofte på relevante og aktuelle kurser, så vi kan holde os ajour med lovgivning og muligheder på området.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.