Bedemand i Gørløse

bedemand i goerloese begravelse bisaettelse elholm

Gørløse - Brug Elholm Begravelse til hjælp ved dødsfald

Når en af dine kære er gået bort i Gørløse eller omegn, og du skal bruge en bedemand til at arrangere en bisættelse eller begravelse i området i forbindelse med dødsfaldet, er det fornuftigt at vælge en bedemand med lokalkendskab.

Det har vi hos Elholm Begravelse - Det er også fornuftigt at sikre dig, at din bedemand er medlem af den danske brancheforening af bedemænd, ”Danske Bedemænd”. Det er vi også hos Elholm Begravelse - Det er med til at sikre dig kompetent og erfaren rådgivning og vejledning med et relevant kendskab til områdets kapeller og kirker.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.