Bedemand og begravelse i Lyngby

Bedemand og begravelse i Lyngby

Lad os varetage begravelsen i Lyngby

Hos os er det essentielt at afholde smukke og mindeværdige begravelser. Det vil vi gerne hjælpe dig med i Lyngby og omegn.

Dødsfald er noget der kan ramme hårdt, og følgerne af det påvirker en selv og alle i omgangskredsen. Derfor sørger vi altid for at varetage alle de praktiske opgaver og skabe de bedste betingelser for at du/I kan gennemgå den vigtige proces det er at sørge.

Vi har fokus på omsorg, empati og tillid. Det er vigtigt for os at du får tid til støtte og til at få dine behov opfyldt.

Tager du beslutningen om at benytte vores begravelseshjælp i Lyngby, så starter forløbet med en samtale. Her gennemgår vi stille og roligt forløbet, og vejleder jer i de mange vigtige beslutninger der skal foretages.

Det er i denne samtale vi bliver enige om, hvad vi som bedemænd skal varetage, og hvad du selv ønsker at stå for. Samtalen kan foregå hos dig eller i vores lokaler i Lyngby. Det er helt op til dig.

De fleste har ikke den store erfaring med begravelser, og det kan derfor være en stor hjælp at få bedemanden til at yde assistance med de fleste opgaver. Vi har mange års erfaring med værdige begravelser og de praktiske opgaver omkring både begravelser og bisættelser.

Det er typisk opgaver som at tage kontakt til kordegnen, præsten og kirkegården i Lyngby, sætte tidspunktet for højtideligheden, udsmykke kirken, samt bestilling af salmehæfter, kistebærere og dødsannoncer.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.