Vores afdelinger

Bedemand og begravelse i Lyngby

Bedemand og begravelse i Lyngby

Lad os varetage begravelsen i Lyngby

Elholm Begravelse har mange års erfaring med at arrangere personlige og mindeværdige begravelser og bisættelser. Har du brug for hjælp i forbindelse med begravelse eller bisættelse af en af dine kære i Lyngby og omegn, er Elholm meget gerne behjælpelig og kan kontaktes døgnet rundt.

Dødsfald rammer ofte de efterladte hårdt, og kan påvirke både én selv og omgangskredsen. Derfor sørger Elholm begravelse for at varetage de praktiske og administrative opgaver, så I får skabt de bedste betingelser for at få en god afsked. Her er fokus på nærvær og tillid, så du kan få den støtte, du har brug for, og kan koncentrere dig om at få sagt farvel.

Begravelseshjælp i Lyngby og omegn

Tager du beslutningen om at benytte vores begravelseshjælp i Lyngby, begynder vi med en samtale. Her gennemgår vi stille og roligt forløbet og vejleder jer i de mange vigtige beslutninger, der skal træffes.

Under samtalen bliver vi enige om, hvad vi som bedemænd skal varetage, og hvad du selv ønsker at stå for. Vi vejleder dig i dine muligheder og giver et overblik over, hvad det koster. Samtalen kan foregå hos dig eller i vores lokaler– det er helt op til dig.

Lad din bedemand hjælpe med det meste

De fleste har ikke den store erfaring med begravelser og bisættelser, og det kan derfor være en stor hjælp at få bedemanden til at yde assistance med de fleste opgaver. Vi har mange års erfaring i at vejlede pårørende og med at tage vare på de mange praktiske og administrative opgaver, der følger med et dødsfald.

Opgaverne kan f.eks. være kontakt til, og koordination imellem, kordegn, præst og kirkegård i Lyngby. Der skal fastsættes tid og sted for højtideligheden, kirken skal udsmykkes og der skal evt. trykkes salmehæfter, sørges for kistebærere, bestilles dødsannoncer og ansøges om begravelseshjælp. Det er også bedemanden, der sørger for at afdøde evt. iklædes sit eget tøj og bliver kørt til kapel og/eller kirke.

Begravelsesarrangementer i og omkring Lyngby

Mange vælger at mødes til mindesammenkomst efter en begravelse eller bisættelse. Det er forskelligt fra familie til familie, hvad man har af traditioner og ønsker. Elholm Begravelse kan hjælpe med forslag og idéer til, hvordan et eventuelt mindesamvær kan afholdes, herunder både arrangementets form og lokation. 

Vi kan hjælpe med at booke lokaler til mindesamvær

Bedemanden kan også hjælpe med at bestille lokaler, hvis du ønsker det. 

Frilandsmuseets Restaurant & Selskabslokaler i Lyngby er et rigtig godt bud, da her er plads til både små og store selskaber, og stedet har stor erfaring i lige netop mindesamvær.

Frilandsmuseets Restaurant & Selskabslokaler afholder alle former for mindehøjtideligheder/gravøl, lige fra det traditionelle kaffebord med et udvalg af kager og øl/vand til mindesammenkomster med sandwich, tapas mv. Hvis I ønsker det, kan der også bestilles en buffet eller en middag. Du kan læse mere her.

Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere om dine muligheder for at afholde mindesammenkomst hos Frilandsmuseets Restaurant & Selskabslokaler.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.