Din lokale bedemand i Bistrup

Bedemand i Bistrup

Hos Elholm Begravelse har vi et stort kendskab til lokalområdet i og omkring Bistrup.

Her fungerer vi som din lokale bedemand og hjælper med alt det, der uundgåeligt følger i kølvandet på et dødsfald.

Vi rådgiver og vejleder for i fællesskab at finde frem til præcis den begravelse eller bisættelse, du ønsker – med tanke på de ønsker, du eller afdøde måtte have til højtideligheden.

Vi kan også hjælpe med at arrangere mindesamvær efter højtideligheden og anbefale egnede lokaler.

Grundet vores lokalkendskab til Bistrup kan vi være behjælpeligt med alt lokalt funderet, lige fra kirke og præst til bestilling af blomster, tryk af salmeblade mv.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.