Bedemand i Stavnsholt

bedemand i stavnsholt begravelse bisaettelse elholm

Hjælp til begravelse eller bisættelse i Stavnsholt

Ved dødsfald i eller omkring Stavnsholt er vi hos Elholm Begravelse dit oplagte valg som lokal bedemand.

Vi har erfarne og kompetente bedemænd, alle med mange års erfaring inden for alle typer højtidelighed i Stavnsholt.

Det spænder lige fra de kirkelige til de borgerlige ceremonier, begravelse såvel som bisættelse, samt højtideligheder hvor asken spredes over havet, eller hvor urnen sættes i et gravsted.

Vi kan hjælpe dig med den helt personlige type afsked – i nøjagtig det omfang, du ønsker vores hjælp til. Alt sammen med respekt, kvalitet og værdighed for øje.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.