Bedemand i Nørre Herlev

bedemand i noerre herlev begravelse bisaettelse elholm

Ved dødsfald i Nørre Herlev eller omegn kan Elholm Begravelse være behjælpelig med de fleste praktiske opgaver.

Vi kan bl.a. indhente evt. bortkomne attester, afhente dødsattesten og anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden i afdødes sogn.

Derudover råder og vejleder vi til en personlig bisættelse eller begravelse i Nørre Herlev baseret på familiens ønsker.

Hos Elholm Begravelse er vi medlem af Danske Bedemænd, der er den danske brancheforening for bedemænd, hvilket sikrer dig kompetent og professionel hjælp.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.