Bedemand i Uvelse

Bedemand i Uvelse

Bisættelse og begravelse i og omkring Uvelse

Det kan være vanskeligt at overskue planlægningen af en bisættelse eller begravelse, når man lige har mistet en af sine kære.

Midt i sorgen er praktiske ting ofte det sidste, man tænker på, og derfor er det vigtigt, at du er i trygge hænder, når du vælger din lokale bedemand.

Elholm Begravelse er din lokale bedemand i og omkring Uvelse. Her møder du kompetente, uddannede og erfarne bedemænd, der sikkert og respektfuldt guider dig igennem de beslutninger, der skal træffes.

Vi sørger for, at begravelsen eller bisættelsen bliver nøjagtigt, som du ønsker. Og for at du ved, hvad du skal forholde dig til, udarbejder vi et prisoverslag til dig baseret på dine valg af kiste/urne, pynt mv.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.