Bedemand i Bagsværd

Bedemand i Bagsværd

Bagsværd - Elholm Begravelse hjælper med begravelse og bisættelse

Hos Elholm Begravelse i Bagsværd møder du erfarne og kompetente bedemænd, der hjælper med begravelse og bisættelse på professionel vis, når der er sket et dødsfald.

Vi er alle godt inde i de traditioner og skikke, der gør sig gældende i de lokale kirker i Bagsværd, og vi kan også anbefale lokale blomsterhandlere, egnede lokaler til mindesamvær mv. Det er vigtigt for os, at bisættelsen eller begravelsen bliver både personlig og mindeværdig.

Derfor afholder vi altid en indledende samtale om dine forventninger til både samarbejde og ceremoni.

Her drøfter vi, hvilke ønsker du eller afdøde måtte have.

Vi kan mødes hos dig, eller du kan besøge os i vores lokaler i Hellerup, Virum eller Allerød.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.