Bedemand på Frederiksberg

Bedemand Frederiksberg

Begravelse og bisættelse på Frederiksberg

Ved behov for en lokal bedemand på eller omkring Frederiksberg, kan du trygt bruge Elholm Begravelse – familiens bedemand.

Vi hjælper alle med praktiske opgaver i forbindelse med dødsfald samt planlægning af bisættelse eller begravelse – uanset trosretning.

Når du bruger os som din lokale bedemand, er du sikret professionelle og kompetente bedemænd, der vægter værdighed og kvalitet meget højt.

Det kommer til udtryk både via vores ydelser og i de materialer, kister og urner er fremstillet af. Kontakt os for at høre mere – vi tager telefonen hele døgnet.

Nordre Kapel Frederiksberg

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.